Slovenija > Črna kronika
7601 ogledov

V Mariboru našli 18-letnika, vpletenega v smrtno nesrečo

Policija in nova vozila Andrej Leban
Policisti so izsledili voznika, ki je povezan s smrtjo pešca v Mariboru.

Policijsko iskanje pobeglega voznika po sinočnji hudi nesreči v Mariboru se je končalo že po dobrih dveh urah, saj so policisti izsledili domnevnega pobeglega motorista, ki naj bi bil vpleten v hudo prometno nesrečo na Limbuški cesti v Mariboru. 

Pri pekarni se je namreč malo pred 21. uro zgodila nesreča, v kateri sta bila udeležena motorist in pešec. "18-letni voznik motornega kolesa je vozil iz smeri Dravograjske ulice proti naselju Limbuš in trčil v 64-letnega pešca," so ugotovili policisti. 

Reševalci so se trudili pomagati poškodovanemu 64-letnemu pešcu, vendar je okoli 21.40 umrl. Motorist, ki je bil udeležen v prometni nesreči, pa je s kraja pobegnil.

Policisti so takoj pričeli z iskanjem mladega voznika in ga nekaj po 23. uri že tudi izsledili.

Policija in nova vozila znak 113 Žrtev umrla Slovenija Maribor: pešec umrl, motorist pobegnil

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Marija Fortič 08:36 30.oktober 2017.

    Kangler je hotel narediti varen prometni Maribor pa ste ga zrušili. Sedaj imate kar si zaslužite. Izgovor so bile kazni. Saj nihče ne dobi položnice kateri vozi po predpisih. Res ste se ustrelili v koleno. Zakaj bi sedaj koga zanimalo,če ...prikaži več ste pa tako hoteli?

  • ode 12:53 29.oktober 2017.

    Počakajmo še na podatek, kdo so STARŠI motorista. Do takrat pa ne bo jasno, ali je motorist zbil pešca, ali pešec motorista.

  • Avatar gujdek
    gujdek 22:38 28.oktober 2017.

    Prijeti nekoga, ki je na prizorišču pustil registriran motor, pa ni ravno neki epski uspeh...