Hudo poškodovan v bolnišnici

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Voznik osebnega avtomobila izsilil prednost motoristu.
Oglej si celoten članek

Včeraj se je nekaj po 16. uri zgodila prometna nesreča na cesti med krajema Zbure in Laknice na Dolenjskem. "Nesrečo je povzročil 48-letni voznik osebnega avtomobila, ki je izsilil prednost 37-letnemu motoristu," je pojasnila Alenka Drenik s PU Novo mesto. Hudo poškodovanega motorista so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

Poškodovan tudi kolesar

Sevniški policisti so bili zvečer obveščeni še o eni prometni nesreči, ki naj bi se popoldan zgodila pri Boštanju. "Po prvih zbranih obvestilih je 14-letni kolesar s kolesom zapeljal na bankino, izgubil oblast nad kolesom in padel," je pojasnila Drenikova. Lažje poškodovanega kolesarja so oskrbeli v celjski bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:38 8. Maj 2015.

    tole cesto poznam, saj jo vsak teden prevozim cca 10 x. Ko je lepo vreme, se peljem počasi, nižje od …

  • 14:43 8. Maj 2015.

    Ko preberem tole "izsiljevanje" motoristov, vedno pomislim na brutalno hitrega motorista, ki ga voznik kljub temu, da 10-krat pogleda levo/desno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.