Igre namesto standarda

Foto: Žurnal24 Psiholog Vid Pečjak, v ozadju France Bučar (Foto: Boštjan Tacol)
Kruha in iger. Imamo veliko iger in oblast to izkorišča, pravi Vid Pečjak.
Oglej si celoten članek

"Pri nas imamo veliko iger. Imamo TV šove, resničnostne šove in športne igre," je včeraj na omizju Zavoda Ypsilon dejal psiholog Vid Pečjak. Proti igram Pečjak nima ničesar, a je opozoril: "Igre lahko nadomeščajo standard. Oblastniki to na veliko uporabljajo. Skrbi me negativna konotacija, ki iz pomanjkanja spodbuja širjenje iger." Pečjak je opozoril še na slab položaj delavcev z juga, ki jih je označil za sužnje.

Bučar: Ta kriza le epizoda
Prvi predsednik parlamenta France Bučar ocenjuje, da je zdajšnja kriza "le epizoda v stalnem tekmovanju. Ekonomija sodobnega sveta je nujno obsojena na krah (propad, op. p.)." Vedno večje bogatenje pomeni samo "vse večjo moč". Iz začaranega kroga naš lahko rešijo le ljudje, ki imajo hrbtenico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.