Ikea: Zaradi prevelikega navala registracije nekaj časa niso bile možne

Foto: Sergeja Hadner Hvala Otvoritev Ikee Foto: Sergeja Hadner Hvala Otvoritev Ikee Foto: Žurnal24 Otvoritev Ikee Foto: Sergeja Hadner Hvala Otvoritev Ikee Foto: Sergeja Hadner Hvala Otvoritev Ikee Foto: Sergeja Hadner Hvala Otvoritev Ikee Foto: Sergeja Hadner Hvala Otvoritev Ikee Foto: Ikea Ikea Foto: Ikea ikea
V trgovino Ikea bo mogoč vstop le s predhodno registracijo.
Oglej si celoten članek

"Naš spletni sistem za registracijo obiska ljubljanske trgovine, ki je bil lansiran danes zjutraj, se zaradi izjemnega zanimanja potencialnih kupcev sooča s tehničnimi težavami. Za nastale nevšečnosti se opravičujemo. Naši strokovnjaki si močno prizadevajo za obnovitev sistema v najkrajšem možnem času. Hvala za vašo potrpežljivost in razumevanje," so dopoldne sporočili iz trgovine Ikea v Ljubljani, kjer so danes začeli sprejemati spletne rezervacije za obisk trgovine. 

Brez registracije vstop v trgovino ni mogoč

Ikeo v ljubljanskem BTC bodo odprli v četrtek, 25. februarja, zaradi protikoronskih ukrepov pa se bo v trgovini, ki skupno obsega 22.000 kvadratnih metrov nakupovalnih površin, hkrati nahajalo le 700 ljudi. Da bi se izognili gneči in čakanju pred vrati, so v Ikei uvedli sistem registracije preko spleta. Rezervacija je brezplačna, režim predhodne registracije pa bodo v Ikei obdržali do izboljšanja epidemioloških razmer. 

DOPOLNJENO: Kot je bilo v popoldanskih urah razvidno s spletne strani trgovine, prostih terminov za četrtkov obisk trgovine ni več. Okoli 18. ure je bilo na voljo še nekaj več kot sto terminov v petek, 26. februarja po 13.15. Termine je možno rezervirati za en teden v naprej. 

Kupce pozivajo, da nakup končajo v dveh urah

V registraciji je potrebno izbrati število oseb za rezervacijo termina, pri čemer je možno prijaviti največ pet oseb, izbrati datum in uro želenega obiska, vnesti svoje ime in e-poštni naslov ter potrditi rezervacijo. Vstopnico kupci prejmejo po elektronski pošti, z njo pa lahko ob času, ki ga izberejo, vstopijo v trgovino. Obisk trgovine naj bi trajal največ dve uri. 

"Zaradi epidemioloških razlogov, obstaja možnost, da nam ne bo uspelo sprejeti vseh, ki nas želijo obiskati ob izbranem terminu," še sporočajo z Ikee.

Ikeino trgovino v Ljubljani, smo si včeraj že ogledali novinarji. Več tukaj. 

Velik interes kupcev

Za nakup v Ikeini trgovini v Ljubljani je velik interes, na kar kaže tudi podatek, da je njihove družinske kartice samo v prvih sedmih dneh jo je naročilo 45.000 ljudi. Ko se bodo okoliščine normalizirale, v ljubljanski trgovini pričakujejo okoli dva milijona obiska letno.

Kupci bodo lahko izdelke kupili v trgovini, jih naročili prek spleta, vključno z dostavo, lahko jih bodo prevzeli sami. Poleg Ljubljane bodo prevzemno točko vzpostavili tudi v Mariboru. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.