Ilegalca na kolesih

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Državljana Bosne in Hercegovine sta že drugič nezakonito prestopila mejo. Začela sta peš, nato ukradla kolesi, njuna pot pa se je končala pri vasi Dobro Polje.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Ilirske Bistrice so 19- in 22-letnega državljana Bosne in Hercegovine ustavili včeraj v jutranjih urah. Ko so želeli preveriti njuno identiteto, so ugotovili, da nimata nikakršnih dokumentov ter da so ju obravnavali že pred dvema dnevoma in ju takrat zaradi nezakonitega prestopa meje vrnili na Hrvaško.

Tokrat sta v Slovenijo prišla po gozdu v bližini mejnega prehoda Jelšane. "Pot sta nadaljevala peš do naselja Dolenje pri Jelšanah, kjer sta pred stanovanjsko hišo ukradla dve kolesi in z njima pot nadaljevala proti Ilirski Bistrici oziroma do naselja Dobro Polje," so pojasnili na Policijski upravi Koper.

Proti mladeničema so podali obdolžilni predlog, nato pa so ju izročili hrvaškim mejnim organom, kolesi pa vrnili lastniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.