Slovenija > Črna kronika
44 ogledov

Ilegalca na kolesih

Kolesarja Shutterstock
Državljana Bosne in Hercegovine sta že drugič nezakonito prestopila mejo. Začela sta peš, nato ukradla kolesi, njuna pot pa se je končala pri vasi Dobro Polje.

Policisti iz Ilirske Bistrice so 19- in 22-letnega državljana Bosne in Hercegovine ustavili včeraj v jutranjih urah. Ko so želeli preveriti njuno identiteto, so ugotovili, da nimata nikakršnih dokumentov ter da so ju obravnavali že pred dvema dnevoma in ju takrat zaradi nezakonitega prestopa meje vrnili na Hrvaško.

Tokrat sta v Slovenijo prišla po gozdu v bližini mejnega prehoda Jelšane. "Pot sta nadaljevala peš do naselja Dolenje pri Jelšanah, kjer sta pred stanovanjsko hišo ukradla dve kolesi in z njima pot nadaljevala proti Ilirski Bistrici oziroma do naselja Dobro Polje," so pojasnili na Policijski upravi Koper.

Proti mladeničema so podali obdolžilni predlog, nato pa so ju izročili hrvaškim mejnim organom, kolesi pa vrnili lastniku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.