Intervju: "Rotnika je prodala SD"

Foto: Žurnal24 (Foto: Benjamin Kovač)
Kdo je odnesel Rotnika, kdo je okrog prinesel Golobiča, kdo bo zaslužil pri bloku 6. Morda edini v energetiki, ki si upa spregovoriti o vsem, Janez Golob.
Oglej si celoten članek

Robert Golob. Bivši državni sekretar za energetiko, sin nekdanjega direktorja Soških elektrarn, danes direktor Gen-I. Eden boljših poznavalcev dogajanja v energetiki je prepričan, da bo blok 6 daleč pred iztekom življenjske dobe zaustavljen. "Po moji oceni bo blok najpozneje leta 2035 zaradi nerentabilnosti zaustavljen.

V intervjuju, ki ga bomo v celoti na našem portalu objavili zvečer, jutri pa ga lahko preberete tudi v sobotni izdaji Žurnala, med drugim Golob na naše vprašanje, zakaj politika ni spregledala groženj šoštanjskega sindikata z električnim mrkom, odgovarja: "Pravijo, da je Radićeva strokovnjakinja za turizem. Kako naj strokovnjak za turizem vidi skozi blef električarjev? Jaz kot električar tudi ne bi videl skozi blef turističnih delavcev, zato tudi dostikrat kaj preplačam na dopustu.“

Več sledi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.