iPade le pocenili

Čeprav včeraj morebitnih pocenitev in prihoda iPada 2 v Slovenijo niso želeli komentirati, so se tudi naši trgovci po vzoru tujine odločili precej poceniti prve različice iPadov.
Oglej si celoten članek

Še včeraj nobeden od prodajalcev Apple iPada pri nas ni želel govoriti o pocenitvah, danes pa so nam poslali nov cenik naprav.

"Apple in njegovi partnerji ne komentirajo izdelkov in njihove prodaje," nam je v imenu Powercoma še včeraj povedal predstavnik za odnose z javnostmi za Apple Tomaž Lukman.

"Sporočam vam, da so se danes cene iPadov znižale tudi v Sloveniji," pa nam je sporočil danes. Včeraj so nam sicer številni bralci že poročali, da so se cene iPadov v luči prihajajočega naslednika, ki bo pri sosedih na voljo od 25. marca, že znižale v Italiji in Avstriji.

In kolikšne so pocenitve? Medtem ko je v spletni trgovini Big Bang za osnovno različico danes popoldne še vedno vpisana cena 499 evrov, je nova cena te različice brez možnosti povezave z mobilnim omrežjem in 16 gigabajti pomnilnika na Powercomovi strani 389 evrov.

Cene naprav brez mobilne 3G povezave so se sicer znižale za 110 evrov, tiste s 3G povezavo pa za 100 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.