Slovenija
14 ogledov

iPade le pocenili

Čeprav včeraj morebitnih pocenitev in prihoda iPada 2 v Slovenijo niso želeli komentirati, so se tudi naši trgovci po vzoru tujine odločili precej poceniti prve različice iPadov.

Še včeraj nobeden od prodajalcev Apple iPada pri nas ni želel govoriti o pocenitvah, danes pa so nam poslali nov cenik naprav.

"Apple in njegovi partnerji ne komentirajo izdelkov in njihove prodaje," nam je v imenu Powercoma še včeraj povedal predstavnik za odnose z javnostmi za Apple Tomaž Lukman.

"Sporočam vam, da so se danes cene iPadov znižale tudi v Sloveniji," pa nam je sporočil danes. Včeraj so nam sicer številni bralci že poročali, da so se cene iPadov v luči prihajajočega naslednika, ki bo pri sosedih na voljo od 25. marca, že znižale v Italiji in Avstriji.

In kolikšne so pocenitve? Medtem ko je v spletni trgovini Big Bang za osnovno različico danes popoldne še vedno vpisana cena 499 evrov, je nova cena te različice brez možnosti povezave z mobilnim omrežjem in 16 gigabajti pomnilnika na Powercomovi strani 389 evrov.

Cene naprav brez mobilne 3G povezave so se sicer znižale za 110 evrov, tiste s 3G povezavo pa za 100 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.