Iščejo mlade upe

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rok za prijavo na razpis "Mladi so varnost naše prihodnosti 2014" se izteka. Prijavijo se lahko mladi umetniki, znanstveniki in športniki.
Oglej si celoten članek

Zavod Vse bo v redu na razpis "Mladi so varnost naše prihodnosti 2014" vabi mlade izjemne športnike, umetnike in znanstvenike. Projekt Zavarovalnice Triglav ima za cilj priskočiti na pomoč mladim talentom in prispevati k razvoju njihovih potencialov. 

Strokovna komisija bo med prejetimi prijavami na podlagi meril razpisa pripravila ožji izbor, v katerega se bo uvrstilo do 20 mladih nadarjenih posameznikov. Med njimi jih bo najmanj osem prejelo denarna sredstva. Sedem prejemnikov bo izbrala razpisna komisija, enemu pa bodo sredstva podeljena na podlagi javnega glasovanja na spletni strani Mladi-upi.si, kjer bodo kandidati tudi predstavljeni.

Prijave na razpis lahko samo še danes oddate po pošti, osebno pa lahko še jutri na Zavarovalnici Triglav, MIklošičeva cesta 19, Ljubljana. Kandidati, izbrani v ožji izbor, bodo znani 7. maja 2014, zmagovalci razpisa pa junija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.