Slovenija
34 ogledov

Iščejo mlade upe

znanstvenik Shutterstock
Rok za prijavo na razpis "Mladi so varnost naše prihodnosti 2014" se izteka. Prijavijo se lahko mladi umetniki, znanstveniki in športniki.

Zavod Vse bo v redu na razpis "Mladi so varnost naše prihodnosti 2014" vabi mlade izjemne športnike, umetnike in znanstvenike. Projekt Zavarovalnice Triglav ima za cilj priskočiti na pomoč mladim talentom in prispevati k razvoju njihovih potencialov. 

Strokovna komisija bo med prejetimi prijavami na podlagi meril razpisa pripravila ožji izbor, v katerega se bo uvrstilo do 20 mladih nadarjenih posameznikov. Med njimi jih bo najmanj osem prejelo denarna sredstva. Sedem prejemnikov bo izbrala razpisna komisija, enemu pa bodo sredstva podeljena na podlagi javnega glasovanja na spletni strani Mladi-upi.si, kjer bodo kandidati tudi predstavljeni.

Prijave na razpis lahko samo še danes oddate po pošti, osebno pa lahko še jutri na Zavarovalnici Triglav, MIklošičeva cesta 19, Ljubljana. Kandidati, izbrani v ožji izbor, bodo znani 7. maja 2014, zmagovalci razpisa pa junija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.