Iskalnik, ki ohrani velikost in razmerje slik

Foto: Bing
Foto: Bing
Bing naj bi v nekaj tednih v vsem uporabnikom svojega spletnega iskalnika zagotovil iskanje slik, tako da lahko uporabnik že s prostim očesom oceni njihovo velikost.
Oglej si celoten članek

Microsoftov spletni iskalnik Bing je predstavil nov način prikazovanja slik, ki je precej prijaznejši do uporabnikov, saj iskalnik slik pri prikazu zadetkov koristi ves razpoložljiv prostor na zaslonu z namenom prikaza največjega možnega števila slik.
Foto: Bing Bing
Novi iskalnik slik spletnega iskalnika Bing pri prikazu zadetkov ohrani privzeto velikost slik, tako da lahko uporabnik že s prostim očesom oceni njihovo velikost in razmerje. Zaradi načina izrisa slik je iskalnik slik kot nalašč tudi za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov, saj je upravljanje slik nadvse preprosto. Novi iskalnik slik Microsoftovega spletnega iskalnika Bing bo kmalu na voljo Američanom, postopoma pa bo dostopen še preostalim uporabnikom širom sveta. Po ocenah poznavalcev naj bi se to zgodilo še pred koncem jeseni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.