Slovenija
22 ogledov

Iskalnik, ki ohrani velikost in razmerje slik

Bing Bing
Bing naj bi v nekaj tednih v vsem uporabnikom svojega spletnega iskalnika zagotovil iskanje slik, tako da lahko uporabnik že s prostim očesom oceni njihovo velikost.

Microsoftov spletni iskalnik Bing je predstavil nov način prikazovanja slik, ki je precej prijaznejši do uporabnikov, saj iskalnik slik pri prikazu zadetkov koristi ves razpoložljiv prostor na zaslonu z namenom prikaza največjega možnega števila slik.

Bing | Avtor: Bing Bing

Novi iskalnik slik spletnega iskalnika Bing pri prikazu zadetkov ohrani privzeto velikost slik, tako da lahko uporabnik že s prostim očesom oceni njihovo velikost in razmerje. Zaradi načina izrisa slik je iskalnik slik kot nalašč tudi za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov, saj je upravljanje slik nadvse preprosto. Novi iskalnik slik Microsoftovega spletnega iskalnika Bing bo kmalu na voljo Američanom, postopoma pa bo dostopen še preostalim uporabnikom širom sveta. Po ocenah poznavalcev naj bi se to zgodilo še pred koncem jeseni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.