IT spravil v slabo voljo

Foto: Žurnal24 V Perli so spletni priključki v sobah, okolica kongresne dvorane pa je pokrita z
Splet. Preglavice s pošiljanjem elektronske pošte iz Perle.
Oglej si celoten članek

Sistem se je sesuval, niti s stacionarnega niti s prenosnega računalnika nisva mogla poslati elektronske pošte s priponko,” sta bila razočarana obiskovalca Hitove Perle. Na vprašanje, kako si lahko v današnji dobi privoščijo, da informacijska tehnologija (IT) goste spravi v slabo voljo, v Hitu odgovarjajo, da poskušajo rešiti vse težave, če se le gostje obrnejo nanje.

Pokrita tudi plaža
Preverili smo, kako za povezanost gostov s svetom skrbijo v hotelih na Obali. V hotelih LifeClass Hotels & Spa Portorož pravijo, da imajo vse sobe dostop do spleta, brezžično pa so pokrite tudi preostale površine vključno s plažo. Eno uro na dan je uporaba brezplačna, za daljši dostop in višjo hitrost je cena deset evrov. V spletnih kotičkih je dostop brezplačen in neomejen.

Priključke v sobah in dvoranah in/ali spletne kotičke imajo tudi vsi hoteli skupine Bernardin, brezžična omrežja pa le ponekod. V hotelu Kempinski Palace Portorož je z brezplačnim brezžičnim spletnim omrežjem pokrit celoten kompleks. Prav tako je gostom brezplačen splet na voljo v tako imenovani poslovni sobi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.