Slovenija
20 ogledov

IT spravil v slabo voljo

V Perli so spletni priključki v sobah, okolica kongresne dvorane pa je pokrita z Žurnal24 main
Splet. Preglavice s pošiljanjem elektronske pošte iz Perle.

Sistem se je sesuval, niti s stacionarnega niti s prenosnega računalnika nisva mogla poslati elektronske pošte s priponko,” sta bila razočarana obiskovalca Hitove Perle. Na vprašanje, kako si lahko v današnji dobi privoščijo, da informacijska tehnologija (IT) goste spravi v slabo voljo, v Hitu odgovarjajo, da poskušajo rešiti vse težave, če se le gostje obrnejo nanje.

Pokrita tudi plaža
Preverili smo, kako za povezanost gostov s svetom skrbijo v hotelih na Obali. V hotelih LifeClass Hotels & Spa Portorož pravijo, da imajo vse sobe dostop do spleta, brezžično pa so pokrite tudi preostale površine vključno s plažo. Eno uro na dan je uporaba brezplačna, za daljši dostop in višjo hitrost je cena deset evrov. V spletnih kotičkih je dostop brezplačen in neomejen.

Priključke v sobah in dvoranah in/ali spletne kotičke imajo tudi vsi hoteli skupine Bernardin, brezžična omrežja pa le ponekod. V hotelu Kempinski Palace Portorož je z brezplačnim brezžičnim spletnim omrežjem pokrit celoten kompleks. Prav tako je gostom brezplačen splet na voljo v tako imenovani poslovni sobi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.