Iz Kolpe potegnili dve trupli

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pri prečkanju meje v Kolpi utonila moška ...
Oglej si celoten članek

Gasilci iz Črnomlja so v četrtek iz Kolpe med vasjo Vukovci in Kovačjim gradom potegnili dve moški trupli. Moška - enega so iz Kolpe potegnili dopoldne, drugega popoldne - naj bi po prvih zbranih obvestilih utonila pri poskusu nezakonitega prestopa državne meje, so sporočili policisti.

Kriminalisti in policisti so opravili ogled kraja, o dogodku so obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika in okrožno državno tožilko. Točen vzrok smrti bodo ugotovili s sanitarno obdukcijo. Za pomoč pri ugotavljanju identitet so kriminalisti že zaprosili tuje varnostne organe, so zapisali v današnjem sporočilu Policijske uprave Novo mesto.

Prijeli 21 državljanov

Na območju novomeške policijske uprave so sicer v zadnjih 24 urah prijeli 21 tujih državljanov, ki so nezakonito prestopili mejo med Hrvaško in Slovenijo.

Krški policisti, ki varujejo zeleno mejo, so v četrtek zjutraj v Kostanjevici na Krki prijeli državljana Pakistana, ki je nelegalno prišel v Slovenijo. Črnomaljski policisti so v Ručetni vasi prijeli državljana Afganistana in Pakistana, ki sta v Slovenijo vstopila izven mejnih prehodov. Pri Zapudju so popoldne prijeli dva državljana Irana. Šentjernejski policisti so skupaj z novomeškimi na območju Cerovega Loga prijeli 15 državljanov Sirije in državljana Iraka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • ode
    07:49 2. November 2019.

    Vsekakor je po mnenju Z24 in drugih ritolizniških medijev, za slovence to pomembnejša novica, kot afera Sova, afera Petrol, afera …

  • ode
    07:34 2. November 2019.

    Kolpa je edini pravi branik meje pred invazijo. Treba jo je razširiti, poglobiti in odstraniti vse jezove.

  • 12:58 1. November 2019.

    Pošljite račun Merklovi,saj jih vabi v Nemčijo ne poskrbi pa za njihovo varnost.Torej je sokriva za njihovo utopitev.Kradeš ali lojtro …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.