Iz Kolpe potegnili še enega utopljenca

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sumi policistov so se izkazali za upravičene.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 9.30 pa so črnomaljski policisti pri kraju Žuniči izsledili še tri državljane Alžirije, ki so tudi nezakonito prestopili državno mejo tako, da so preplavali reko Kolpo. 

Zaradi suma, da je bila v skupini tujcev še ena oseba, so pregledali obrežje in reko, v kateri so našli truplo moškega. Na truplu niso našli sledi nasilja.

To je drugo truplo, ki so ga v zadnjih dveh dneh potegnili iz Kolpe. V ponedeljek so v reki našli moškega, ki je skupaj z 19-letnim maroškim državljanom poskušal preplavati reko, a je pri tem utonil. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 04:57 11. April 2018.

    uvest mrtvo stražo

  • 18:36 10. April 2018.

    Grozljivo. Ubogi ljudje. Niso si tega zaslužili.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.