Iz Ljubljane v Stockholm in Berlin

Foto: adria airways Le še v spominu ...
Foto: adria airways Le še v spominu ...
V Stockholm dvakrat tedensko, v Berlin trikrat na teden.
Oglej si celoten članek

Adria Airways bo s konec marca uvedla dve novi povezavi iz Ljubljane, in sicer v Stockholm in Berlin, ter dve novi povezavi iz Tirane, od koder bodo leteli v Bruselj in Pariz.

V švedsko prestolnico bodo leteli dvakrat tedensko, ob torkih in četrtkih. Prvi let v Stockholm načrtujejo 23. aprila 2015. Prvi let v Berlin, kamor bodo leteli ob ponedeljkih, sredah in petkih, bo 24. aprila 2015.
 
V poletni sezoni bodo iz Ljubljane ponovno leteli dvakrat tedensko v London, in to od 16. maja 2015, ter v Manchester od 30. maja 2015 dalje.
 Na liniji Tirana–Bruselj in Tirana–Pariz bodo začeli leteti 31. marca 2015. Tirano bodo z belgijsko in francosko prestolnico povezovali dvakrat tedensko, in sicer ob torkih in sobotah.
 Z današnjim dnem je že možno kupiti vozovnice po ugodnih cenah iz First minute ponudbe. Vozovnice za Berlin in Stockholm so na voljo od 139 evrov dalje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.