Slovenija
12 ogledov

Iz Ljubljane v Stockholm in Berlin

slovenija 03.02.11., letalo, adria, foto: adria airways adria airways Le še v spominu ...
V Stockholm dvakrat tedensko, v Berlin trikrat na teden.

Adria Airways bo s konec marca uvedla dve novi povezavi iz Ljubljane, in sicer v Stockholm in Berlin, ter dve novi povezavi iz Tirane, od koder bodo leteli v Bruselj in Pariz.

V švedsko prestolnico bodo leteli dvakrat tedensko, ob torkih in četrtkih. Prvi let v Stockholm načrtujejo 23. aprila 2015. Prvi let v Berlin, kamor bodo leteli ob ponedeljkih, sredah in petkih, bo 24. aprila 2015.
 
V poletni sezoni bodo iz Ljubljane ponovno leteli dvakrat tedensko v London, in to od 16. maja 2015, ter v Manchester od 30. maja 2015 dalje.
 Na liniji Tirana–Bruselj in Tirana–Pariz bodo začeli leteti 31. marca 2015. Tirano bodo z belgijsko in francosko prestolnico povezovali dvakrat tedensko, in sicer ob torkih in sobotah.
 Z današnjim dnem je že možno kupiti vozovnice po ugodnih cenah iz First minute ponudbe. Vozovnice za Berlin in Stockholm so na voljo od 139 evrov dalje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.