Iz odklenjene garaže ukradli dva avta

Foto: Žurnal24
Murskosoboški policisti so včeraj obravnavali tujko, ki je posedovala ponarejeno bivalno dovoljenje. Na območju Nove Gorice pa so nepridipravi ukradli dva avtomobila- iz iste hiše.
Oglej si celoten članek

Na območju Murske Sobote sta se včeraj zgodili dve prometni nesreči, v katerih je nastala le gmotna škoda. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila, ki je pred tem povzročil prometno nesrečo.

S področja kriminalitete pa so policisti obravnavale tri tatvine in ponarejanje listin. Na avtocestnem postajališču obravnavana tujka, ki je posedovala ponarejeno bivalno dovoljenje, neznanec je ukradel zalogo goriva, v Petanjcih pa je prav tako neznani storilec odtujil za  1500 evrov hlodovine.

Danes bodo sicer pogostejše meritve hitrosti na območju policijske postaje Gornji Petrovci.

Iz novogoriške policijske uprave pa so sporočili, da sta bila v noči na četrtek iz garaže ob stanovanjski hiši v Mirnu ukradena dva osebna avtomobila. "Tatovi niso imeli prav težkega dela, saj je bila garaža odklenjena, kontaktni ključi pa so bili v ključavnici," so zapisali v poročilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.