Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Iz odklenjene garaže ukradli dva avta

Žurnal24 main
Murskosoboški policisti so včeraj obravnavali tujko, ki je posedovala ponarejeno bivalno dovoljenje. Na območju Nove Gorice pa so nepridipravi ukradli dva avtomobila- iz iste hiše.

Na območju Murske Sobote sta se včeraj zgodili dve prometni nesreči, v katerih je nastala le gmotna škoda. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila, ki je pred tem povzročil prometno nesrečo.

S področja kriminalitete pa so policisti obravnavale tri tatvine in ponarejanje listin. Na avtocestnem postajališču obravnavana tujka, ki je posedovala ponarejeno bivalno dovoljenje, neznanec je ukradel zalogo goriva, v Petanjcih pa je prav tako neznani storilec odtujil za  1500 evrov hlodovine.

Danes bodo sicer pogostejše meritve hitrosti na območju policijske postaje Gornji Petrovci.

Iz novogoriške policijske uprave pa so sporočili, da sta bila v noči na četrtek iz garaže ob stanovanjski hiši v Mirnu ukradena dva osebna avtomobila. "Tatovi niso imeli prav težkega dela, saj je bila garaža odklenjena, kontaktni ključi pa so bili v ključavnici," so zapisali v poročilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.