Iz Španije v Ljubljano dobavljal drogo

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Policisti in kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so v nedeljo odvzeli prostost 39- in 29-letnemu moškemu iz okolice Grosupljega zaradi suma storitve večjega števila kaznivih dejanj s področja nedovoljenega prometa s prepovedanimi drogami.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo tovornega vozila v Ljubljani. Med preiskavo so 39-letnemu vozniku tovornega vozila zasegli okoli 4,5 kilograma prepovedane konoplje in okoli 130 gramov prepovedane droge konoplje smole, 19 mobilnih telefonov, samozapiralne vrečke in elektronsko tehtnico.

Policija je z izvajanjem klasičnih policijskih nalog in prikritih preiskovalnih ukrepov ugotovila, da se je osumljeni vrnil s službene poti iz Španije, kjer je prepovedano drogo tudi nabavil od neznanega dobavitelja. V preiskavi so ugotovili, da je prepovedano drogo dostavljal 29-letnemu osumljencu v Ljubljano, ta pa je poskrbel za nadaljnjo preprodajo. Osumljena sta bila s kazensko ovadbo privedena na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanju odredil pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.