Izjemna gesta naših policistov

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Takšne geste v zahtevnih časih še bolj potrebujemo.
Oglej si celoten članek

Vojaka Slovenske vojske in policisti PU Maribor so danes ob nadzoru državne meje v Središču ob Dravi našli zapuščenega psa. Ko so ga nahranili in odžejali, so ga, ker niso našli lastnika, predali v varstvo "dobrim ljudem", kot so zapisali na svojem Facebook profilu.

Njihova objava se na spletu širi kot požar, gesta je deležna številnih pohval. Ena izmed uporabnic spletnega omrežja je predlagala, da mu dajo ime Srečko, ker je imel srečo, da so ga našli, mu pomagali in mu priskrbeli celo nadomestno mamo.

xxx

Okuženi štirje policisti

Na Generalni policijski upravi so medtem sporočili, da so z novim koronavirusom okuženi štirje policisti. Trije se po njihovih navedbah zagotovo niso okužili med delom, pri enem pa to ni jasno. Za tiste, ki so bili v stiku z okuženim, so odredili samoizolacijo na domu in testiranje. Trenutno je v samoizolaciji pet uslužbencev policije.

Policija je sprejela vse potrebne preventivne in zaščitne ukrepe skladno s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje in navodili ministrstva za notranje zadeve.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:48 9. April 2020.

    cudovito,res lepo in hvala nasim ,ki pomagajo tudi zapuscenim zivalim..naj se vam poplaca z zdravjem.. :-))

  • 08:12 9. April 2020.

    Če manjša žival zaide skozi igrajo z bodečo žico ali kako luknjo pod panelno ograjo, bo težko našla pot nazaj. …

  • 21:01 8. April 2020.

    Lepa gesta, bravo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.