Izlake: Pod vplivom drog in z orožjem v avtu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
To nista bila edina prekrška 46-letnega voznika.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Ljubljana so v torek popoldne v Izlakah ustavili 46-letnega vozniak osebnega vozila Renault. Moški je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. 

V postopku je bilo ugotovljeno, da ima pri sebi orožje, za katero nima ustreznega dovoljenja. Zaradi suma, da vozi pod vplivom prepovedanih drog, so policisti opravili hitri test za ugotavljanje prisotnosti drog, psihoaktivnih zdravil in drugih psihoaktivnih snovi v slini. Test je bil pozitiven. Vozniku je bil zato odrejen strokovni pregled, ki ga je zavrnil. 

Neuradna, a boli Dodatna kazen za tiste, ki so pijani za volanom

Zasegli so mu vozilo in orožje. Na trboveljsko sodišče bodo podali obdolžilni predlog zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Po opravljeni analizi orožja pa bodo izvedli tudi ustrezen ukrep po zakonu o orožju. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.