Izsilil prednost, poškodovani dve osebi

Foto: Žurnal24 Prometna nesreča Foto: Žurnal24 Prometna nesreča Foto: Žurnal24 Prometna nesreča
V soboto nekaj po 18. uri se je pri Šentjurju zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta dve osebi utrpeli lažje telesne poškodbe. Vzrok nesreče je bilo izsiljevanje prednosti.
Oglej si celoten članek

"V križišču Ceste Kozjanskega odreda in Ceste na kmetijsko šolo v občini Šentjur sta trčili dve osebni vozili. Dve osebi sta bili poškodovani in odpeljani v celjsko bolnišnico. Ena oseba je bila ukleščena in smo jo s tehničnim posegom rešili iz vozila," nam je sporočil Janko Požežnik, poveljnik Poklicne gasilske enote (PGE) Celje. V reševanju je sodelovalo šest gasilcev PGE s tremi vozili.

Fotografije nesreče si oglejte TUKAJ.

"Voznik osebnega vozila je izsiljeval prednost voznici, ki je pripeljala iz smeri Šmarja. V trčenju sta se lažje poškodovali voznica in njena sopotnica, povzročitelj pa jo je odnesel brez poškodb," nam je o nesreči povedala Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.