Slovenija
16 ogledov

Izsilil prednost, poškodovani dve osebi

Prometna nesreča
1/3
Žurnal24 main
V soboto nekaj po 18. uri se je pri Šentjurju zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta dve osebi utrpeli lažje telesne poškodbe. Vzrok nesreče je bilo izsiljevanje prednosti.

"V križišču Ceste Kozjanskega odreda in Ceste na kmetijsko šolo v občini Šentjur sta trčili dve osebni vozili. Dve osebi sta bili poškodovani in odpeljani v celjsko bolnišnico. Ena oseba je bila ukleščena in smo jo s tehničnim posegom rešili iz vozila," nam je sporočil Janko Požežnik, poveljnik Poklicne gasilske enote (PGE) Celje. V reševanju je sodelovalo šest gasilcev PGE s tremi vozili.

Fotografije nesreče si oglejte TUKAJ.

"Voznik osebnega vozila je izsiljeval prednost voznici, ki je pripeljala iz smeri Šmarja. V trčenju sta se lažje poškodovali voznica in njena sopotnica, povzročitelj pa jo je odnesel brez poškodb," nam je o nesreči povedala Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.