Jaklič morda piščance mučil

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Piščanci, za poginom katerih je Marko Jaklič javno jadikoval po tem, ko so mu odklopili elektriko na njegovem na črno zgrajenem vikendu v Selu nad Polhovim Gradcem, se mu očitno vračajo kot bumerang. Veterinarska uprava (Vurs) razmišlja o vložitvi ovadbe zaradi mučenja živali, saj naj bi jih zavestno pustil poginiti.
Oglej si celoten članek

Šestnajst piščancev je poginilo zaradi mraza, ker je zmanjkalo elektrike za infrardečo lučko, s katero so se greli. Potem ko je Marko Jaklič o "nerazumnem" dejanju Elektra Ljubljana in tragičnih posledicah obvestil javnost, so se zganili tudi pri Vursu, kjer so po poročanju Kanala A prepričani, da je bil Jaklič dovolj zgodaj obveščen o prekinitvi dobave elektrike. Zato bi ga pristojni organi utegnili preganjati zaradi mučenja živali, zaradi česar je poleg denarne kazni zagrožena kazen do enega leta zapora.

42 evrov preveč za najvišjo plačo

Spomnimo, šef Ljubljanskih lekarn, zasebno pa ljubiteljski kmet, čigar plača je s 5.254 evri bruto na mesec ena najvišjih, če ne celo najvišja od funkcionarjev Mestne občine Ljubljana, se je pridušal, da elektrike nikakor ne bi mogel zagotavljati s pomočjo agregata, saj bi ga to stalo 42 evrov na dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:29 12. December 2011.

    Joj kva ga bodo v arestu zajebaval. A ti spa tle zarad piščančkov?

  • 22:33 10. December 2011.

    Ha, ha, ha ..... vrag se skriva v podrobnostih. Tudi Jaklič ni tako pameten, kot je mislil, da je. Kure …

  • 21:43 9. December 2011.

    Ma ne bi bilo čudno, Al Capone in Lucky Luciano sta pred mal manj kot miljon leti v USA šla …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.