Jani Prednik pristal v bolnišnici

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ostal naj bi na opazovanju.
Oglej si celoten članek

Vodja poslanske skupine SD Jani Prednik naj bi po neuradnih informacijah pristal v bolnišnici. Trenutno naj bi ostal na opazovanju.

Kaj je razlog za hospitalizacijo, ni znano. V stranki Socialnih demokratov se na poročanje medijev še niso odzvali.

Je pa bilo za poslanca zadnjih nekaj tednov precej stresnih. Kandidiral je namreč za predsednika Socialnih demokratov, a izpadel že v prvem krogu, nato pa je bil med največjimi kritiki novega predsednika, ministra Matjaža Hana.

Prednik je Hanu ponudil svoj odstop s čela poslanske skupine, a ga je Han zavrnil in dejal, da ima Prednik še vedno njegovo podporo, prav tako so ga podprli ostali poslanci SD.

Več sledi ...

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 19:50 25. April 2024.

    A je preskočil vrsto čakajočih?

  • 18:12 25. April 2024.

    Mogoce se je pa obnasal odgovorno in vsaj 3x pomislil na druge. 😉

  • 17:46 25. April 2024.

    Prednik je del klike, ki je najslabša v politiki. Vsa falanga, ki je zadnje čase bila v ospredju v SD-ju.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.