Janković ima največje premoženje

Foto: Anže Petkovšek Zoran Janković Foto: mediaspeed Janez Janša Foto: Boštjan Tacol Gregor Virant volitve Foto: Boštjan Tacol Borut Pahor Foto: Boštjan Tacol Karl Erjavec Foto: Boštjan Tacol Radovan Žerjav
Podatki Geodetske uprave Slovenije o vrednosti nepremičnin kažejo, da je med politično trojico, ki v zadnjih tednih poskuša sestaviti novo vlado, najpremožnejši Zoran Janković, sledi mu Janez Janša, tretji pa je Gregor Virant. Borut Pahor pa ima še manj premoženja kot omenjena trojica, ugotavlja Dnevnik.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:30 5. Januar 2012.

    Edini ki je delal je Jankovič in mnogo direktorjev ima še precej večje premoženje kot on, Janša pa se že …

  • 19:50 29. December 2011.

    direktorsko delo ne omogoča da človek dela...takrat človek mahinira...z ženskami,denarjem,zemljišči...lepo bogato življenje..

  • 15:18 29. December 2011.

    Ampak res full čudno da ima Jankovič največ premoženja. Gad demt saj je edini ko je v življenju delal. Meni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.