Slovenija
17 ogledov

Janković ima največje premoženje

Zoran Janković
1/6
Anže Petkovšek
Podatki Geodetske uprave Slovenije o vrednosti nepremičnin kažejo, da je med politično trojico, ki v zadnjih tednih poskuša sestaviti novo vlado, najpremožnejši Zoran Janković, sledi mu Janez Janša, tretji pa je Gregor Virant. Borut Pahor pa ima še manj premoženja kot omenjena trojica, ugotavlja Dnevnik.
Komentarjev 3
  • Ana Bajželj 17:30 05.januar 2012.

    Edini ki je delal je Jankovič in mnogo direktorjev ima še precej večje premoženje kot on, Janša pa se že od služenja vojaškega roka igra politika to pomeni da je njegovo premoženje, premoženje davkoplačevalcev in ne delo njegovih rok, pa ...prikaži več samo malo zaostaja za Jankovičem. Strinjam se z Bobo Vieri..

  • privat 19:50 29.december 2011.

    direktorsko delo ne omogoča da človek dela...takrat človek mahinira...z ženskami,denarjem,zemljišči...lepo bogato življenje..

  • Bobo Vieri 15:18 29.december 2011.

    Ampak res full čudno da ima Jankovič največ premoženja. Gad demt saj je edini ko je v življenju delal. Meni je bolj sumljivo kako je mogoče da ima Janša toliko premoženja, saj živi že nekaj časa na plečih davkoplačevalcev. Pa ...prikaži več verjemite mi toliko denarja se ne da prišparat.