Janković in Janša na kosilu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zoran Janković in Janez Janša sta se v začetku marca dobila na kosilu. Pogovarjala sta se o fiskalnem pravilu.
Oglej si celoten članek

Predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković je poslance stranke na poslanski seji prejšnji teden seznanil, da se je pred srečanjem predsednikov parlamentarnih strank na temo dopolnitev ustave s fiskalnim pravilom v začetku marca sešel na kosilu s predsednikom SDS in predsednikom vlade Janezom Janšo, poroča današnji Dnevnik.

Iz Pozitivne Slovenije so za časnik sporočili, da je pogovor med Jankovićem in Janšo potekal o fiskalnem pravilu. Obenem so zagotovili, da ni šlo za dogovarjanje o sodelovanju na kakšnem drugem področju. Janković je tudi zanikal, da bi šlo za kakršenkoli poskus kupovanja miru.

Potrdili tudi v kabinetu predsednika vlade

Srečanje Janše in Jankovića so potrdili tudi v kabinetu predsednika vlade. V sporočilu za javnost so zapisali, da se je premier v zadnjih tednih na temo zapisa zlatega fiskalnega pravila v ustavo sestal z obema predsednikoma opozicijskih strank.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.