Slovenija
3 ogledov

Janković in Janša na kosilu

Janez Janša Zoran Janković Žurnal24 main
Zoran Janković in Janez Janša sta se v začetku marca dobila na kosilu. Pogovarjala sta se o fiskalnem pravilu.

Predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković je poslance stranke na poslanski seji prejšnji teden seznanil, da se je pred srečanjem predsednikov parlamentarnih strank na temo dopolnitev ustave s fiskalnim pravilom v začetku marca sešel na kosilu s predsednikom SDS in predsednikom vlade Janezom Janšo, poroča današnji Dnevnik.

Iz Pozitivne Slovenije so za časnik sporočili, da je pogovor med Jankovićem in Janšo potekal o fiskalnem pravilu. Obenem so zagotovili, da ni šlo za dogovarjanje o sodelovanju na kakšnem drugem področju. Janković je tudi zanikal, da bi šlo za kakršenkoli poskus kupovanja miru.

Potrdili tudi v kabinetu predsednika vlade

Srečanje Janše in Jankovića so potrdili tudi v kabinetu predsednika vlade. V sporočilu za javnost so zapisali, da se je premier v zadnjih tednih na temo zapisa zlatega fiskalnega pravila v ustavo sestal z obema predsednikoma opozicijskih strank.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.