Janković obiskal Popoviča

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković obiskal Mestno občino Koper in se srečal z županom Borisom Popovičem.
Oglej si celoten članek

Na občini so zapisali, da je bil to prijateljski obisk, Janković in Popovič pa sta govorila predvsem o razvoju koprske občine. Popovič je sicer pred dnevi za časnik Finance pojasnil, da bi si Jankovića želel na čelu Luke Koper. Vse od izvolitve predsednika SDS Janeza Janše za mandatarja za sestavo nove vlade se namreč pojavljajo govorice, da so upravi koprske družbe na čelu s predsednikom uprave Gregorjem Veselkom šteti dnevi.

Nenavadna povezava

Popovič je s svojo stranko Avion na predčasnih volitvah sicer nastopil skupaj s stranko SDS, ki je bila glavni rival Pozitivne Slovenije, zato so njegove zadnje izjave v zvezi z Jankovićem toliko bolj nenavadne. Sam predsednik Pozitivne Slovenije je namreč med obiskom Kopra v času predvolilne kampanje prejšnji Janševi vladi pripisal krivdo za "uničenje primorskega gospodarstva".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:20 12. December 2012.

    Kujeta in prmišljujeta,kaj se še ukrasti da.

  • 07:42 6. Februar 2012.

    Lahko je Opanković še tako dober gospodarstvenik, zavoženih 2004 - 2008 ne bo mogel nadoknaditi. Da bo mera polna, se …

  • 20:13 3. Februar 2012.

    Nekaj se šuška naj bi mu Popovič ponudil mesto direktorja Luke Koper. Kar naj gre tja za direktorja, ne bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.