Slovenija
28 ogledov

Janković obiskal Popoviča

Zoran Janković Saša Despot
Predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković obiskal Mestno občino Koper in se srečal z županom Borisom Popovičem.

Na občini so zapisali, da je bil to prijateljski obisk, Janković in Popovič pa sta govorila predvsem o razvoju koprske občine. Popovič je sicer pred dnevi za časnik Finance pojasnil, da bi si Jankovića želel na čelu Luke Koper. Vse od izvolitve predsednika SDS Janeza Janše za mandatarja za sestavo nove vlade se namreč pojavljajo govorice, da so upravi koprske družbe na čelu s predsednikom uprave Gregorjem Veselkom šteti dnevi.

Nenavadna povezava

Popovič je s svojo stranko Avion na predčasnih volitvah sicer nastopil skupaj s stranko SDS, ki je bila glavni rival Pozitivne Slovenije, zato so njegove zadnje izjave v zvezi z Jankovićem toliko bolj nenavadne. Sam predsednik Pozitivne Slovenije je namreč med obiskom Kopra v času predvolilne kampanje prejšnji Janševi vladi pripisal krivdo za "uničenje primorskega gospodarstva".

Komentarjev 5
  • vanč 14:20 12.december 2012.

    Kujeta in prmišljujeta,kaj se še ukrasti da.

  • tralala 07:42 06.februar 2012.

    Lahko je Opanković še tako dober gospodarstvenik, zavoženih 2004 - 2008 ne bo mogel nadoknaditi. Da bo mera polna, se bo nadaljevalo 2008. Drži kot pribito, da je uničenje primorskega gospodarstva v veliki meri sprožil diletantski obramboslovec/prekupčevalec/demagog/ponarejevalec v kombinaciji z ...prikaži več z Air Popović. Razprodaja se s tem mandatom nadaljuje in čez dve ali tri leta ne bomo imeli več ničesa, s čimer bi lahko gospodarili.

  • Stolp 20:13 03.februar 2012.

    Nekaj se šuška naj bi mu Popovič ponudil mesto direktorja Luke Koper. Kar naj gre tja za direktorja, ne bo več sral v politiki. Glede na to da je Popovič desen so mu to morda ta desni nastavili. Pač dobil ...prikaži več bo en feud da se ga znebijo! Podobno kot so ob Bajukovi vladi naredili z Marjanom Podobnikom, ko so ga postavili na čelo Telekoma! To je bil konec njegove politične kariere,