Janković testiran za novi koronavirus

Okužbo imajo v družini, zato se je testiral tudi ljubljanski župan.
Oglej si celoten članek

Zaradi pozitivnega testa družinskega člana, ki je bil za novi koronavirus testiran v soboto dopoldne in popoldne seznanjen z rezultatom, je župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković danes opravil testiranje na novi koronavirus. Izid je negativen, župan pa bo preventivno ostal v karanteni, so danes sporočili z Mestne občine Ljubljana.

Kot je znano, včeraj so v Sloveniji ob opravljenih 716 testih potrdili 21 okužb z novim koronavirusom. Največ okužb so potrdili v Vipavi, in sicer štiri, ter v Slovenski Bistrici, kjer so potrdili tri okužbe. V Ljubljani in Sevnici so potrdili po dve novi okužbi, po eno pa v desetih drugih občinah po Sloveniji.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • ode
    00:39 7. Julij 2020.

    In kdo ga nadzira, če se res drži karantene? Nihče, ker se tega nihče ne drzne. Verjetno je že v …

  • 22:09 6. Julij 2020.

    naj kar ostane v kakšni garaži, ga ne potrebujemo. še beovićko, cracka in fafačino naj vzame, da bodo popolni in …

  • 18:13 6. Julij 2020.

    To so mu njegovi Katarci pa Saudijci prenesli, ko so ga šopali v rit za teroristično celico, ki nam jo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.