Slovenija
3789 ogledov

Janković testiran za novi koronavirus

Zoran Janković
Okužbo imajo v družini, zato se je testiral tudi ljubljanski župan.

Zaradi pozitivnega testa družinskega člana, ki je bil za novi koronavirus testiran v soboto dopoldne in popoldne seznanjen z rezultatom, je župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković danes opravil testiranje na novi koronavirus. Izid je negativen, župan pa bo preventivno ostal v karanteni, so danes sporočili z Mestne občine Ljubljana.

Kot je znano, včeraj so v Sloveniji ob opravljenih 716 testih potrdili 21 okužb z novim koronavirusom. Največ okužb so potrdili v Vipavi, in sicer štiri, ter v Slovenski Bistrici, kjer so potrdili tri okužbe. V Ljubljani in Sevnici so potrdili po dve novi okužbi, po eno pa v desetih drugih občinah po Sloveniji.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 9
  • ode 00:39 07.julij 2020.

    In kdo ga nadzira, če se res drži karantene? Nihče, ker se tega nihče ne drzne. Verjetno je že v Saraorcima, kjer sa rodbinom obrača prase ali dva.

  • Covid_1984 22:09 06.julij 2020.

    naj kar ostane v kakšni garaži, ga ne potrebujemo. še beovićko, cracka in fafačino naj vzame, da bodo popolni in zdravi.

  • MihaPu 18:13 06.julij 2020.

    To so mu njegovi Katarci pa Saudijci prenesli, ko so ga šopali v rit za teroristično celico, ki nam jo je prinesel v center Ljubljane.