Janša bi ostal brez zaupnice

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Anketa Večera. Če bi odločali ljudje, Janša ne bi dobil zaupnice.
Oglej si celoten članek


Kot je pokazala anketa časnika Večer, premier Janez Janša ne bi dobil zaupnice, če bi odločali ljudje. Za zaupnico bi glasovalo 31,7 odstotka vprašanih, proti pa 56,9 odstotka, 11,4 odstotka je neopredeljenih.

Vodi SDS

Med strankami je z 18,7 odstotka glasov na vrhu SDS, sledita SD s 14,7 odstotka glasov in PS z 9,6 odstotka glasov vprašanih.
Ostale parlamentarne stranke so pod štiriodstotnim parlamentarnim pragom. NSi in SLS imata 3,3-odstotno podporo, za DeSUS bi glasovalo 2,5 odstotka vprašanih, za DL pa 1,4 odstotka.

V primerjavi s prejšnjim mesecem, ko so zlasti večje parlamentarne stranke zabeležile občuten padec podpore, se julijska strankarska lestvica po navedbah Večera vrača k svoji majski podobi. Podpora strankam je narasla, razmerja moči pa se niso bistveno spremenila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 11:27 31. Julij 2012.

    Ti si pa res nor!

  • 13:46 29. Julij 2012.

    kaj verjameš v fašistične podatke...31,7%???? Janšo podpirajo samo tisti ki imajo koristi od njega...jaz nimam nobene koristi..celo prestrašen sem ,počutim …

  • 13:51 25. Julij 2012.

    Anketa,narejena z bralci Večera,Dnevnika,Mladine,pa res ne more biti drugačna.Kučanovi opranoglavci,pa verjamem, da želijo spet levo vlado,ki je Slovenijo pripeljala na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.