Janša bo glede Podobnika še počakal

Foto: Žurnal24 Podobnik upa, da bo še naprej opravljal delo ministra.
Premier Janez Janša je prejel odgovor okoljskega ministrstva glede ugotovitev računskega sodišča, ki poziva k razrešitvi ministra Janeza Podobnika.
Oglej si celoten članek

Doslej smo slišali eno plat, je dejal premier Janez Janša in potrdil, da je od okoljskega ministrstva prejel odgovor glede ugotovitev računskega sodišča, da pa ga še ni pregledal. Ko ga bo, bo sprejel odločitev, je odgovoril na novinarsko vprašanje o morebitni razrešitvi ministra Podobnika. Da so odgovor Janši poslali, so potrdili tudi na ministrstvu.

Računsko sodišče je v porevizijskem poročilu na odzivno poročilo na revizijsko poročilo iz avgusta lani o pravilnosti in smotrnosti zaračunavanja in porabe takse za obremenjevanje okolja zaradi odlaganja odpadkov v letih 2002–2005 ugotovilo, da ministrstvo ni izkazalo zadovoljivih ukrepov za odpravo nepravilnosti. Poleg ministrstva za okolje sta bila revidiranca še občina Maribor in družba Snaga Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.