Janša: čaka nas še uspešnejše leto

Foto: Žurnal24 Janez JanÅ¡a BOBO
Leto, ki mineva, bo ostalo zapisano v zgodovino po najhitrejšem razvoju in po najnižji brezposelnosti doslej, je v novoletni poslanici zapisal predsednik vlade Janez Janša.
Oglej si celoten članek

Rast Slovenije se bo v letu 2008 po njegovih napovedih nadaljevala, Slovenija bo utrdila svoj ugled, zdrava rast pa bo omogočila večje plače in pokojnine ter več štipendij za mlade. " Tistim, ki so jih še posebej prizadele podražitve hrane in nekaterih storitev, bomo solidarno pomagali," je v poslanici še napovedal premier.

Staro leto se po Janševih besedah poslavlja skupaj z mejami znotraj Evrope. " Zapomnili si ga bomo predvsem po dogodkih, ki so zaznamovali čas vsakega izmed nas. V spominu pa nam bodo ostali tudi nekateri naši skupni dosežki, prav tako preizkušnje."

" Stopili smo skupaj ob vodni ujmi, ki je prizadela velik del države. Dokazali smo, da nam ni vseeno, da znamo pomagati, da znamo biti solidarni. Ko sem prvo soboto po razdejanju obiskal Železnike, sem bil tako kot leta 1991 ponosen na Slovenijo. Na stotine prostovoljcev v uniformah in v civilu je pomagalo. Na tisoče vas je darovalo prostovoljne prispevke," poudarja premier in se ob tem zahvaljuje tako za konkretno pomoč kot za občutek povezane skupnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.