Janša in Šarec sta si skočila v lase

Foto: Anže Petkovšek Karl Erjavec, Janez Janša, Marjan Šarec
Šef vlade in šef opozicije drug drugega zmerjata z lažnivcem
Oglej si celoten članek

Predsednik LMŠ Marjan Šarec je v včerajšnjih Odmevih na TV Slovenija, kjer je odgovarjal na vprašanja o svoji vpletenosti v afero z nabavo zaščitne opreme v boju proti covidu-19, med drugim dejal, da je predsednik vlade Janez Janša konec februarja smučal v Italiji, zdaj pa da mu očita, da takrat kot premier ni prepovedal potovanj v Italijio in zaprl meje z zahodno sosedo.

Danes se je na Twitterju oglasil Janša in zapisal, da črka L v kratici LMŠ očitno pomeni laž. Janša trdi, da februarja 2020 ni smuča v Italiji.

Šarec mu ni ostal dolžan. Na Twitter je prilepil fotografijo, ki jo je konec februarja na tem družabnem omrežju objavil Janša in ob njej pripisal: Najboljši shod danes.

„Predsednik vlade me je obtožil, da lažem o njegovem smučanju. Jasno piše "danes", kar ustreza datumu objave. Če pa ni smučal in je napisal "danes", se je pa ravno tako zlagal. O, sveta preproščina. Toliko o njegovem zavedanju o prihajajoči epidemiji.“ je zapisal Šarec.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 16:32 8. Maj 2020.

    Ejga umetnik od novinarja, da bi skočil Janši v lase si že precej let prepozen. :)

  • 13:49 8. Maj 2020.

    Takšna "novica" ni nobeno presenečenje. Predsednik Stranke in trenutni predsednik vlade je itak notorični lažnivec - lagal bo tudi, če …

  • 13:46 8. Maj 2020.

    Nobena novica, saj vemo da Jansha ves čas laže.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.