Slovenija
18683 ogledov

Janša in Šarec sta si skočila v lase

Karl Erjavec, Janez Janša, Marjan Šarec Anže Petkovšek
Šef vlade in šef opozicije drug drugega zmerjata z lažnivcem

Predsednik LMŠ Marjan Šarec je v včerajšnjih Odmevih na TV Slovenija, kjer je odgovarjal na vprašanja o svoji vpletenosti v afero z nabavo zaščitne opreme v boju proti covidu-19, med drugim dejal, da je predsednik vlade Janez Janša konec februarja smučal v Italiji, zdaj pa da mu očita, da takrat kot premier ni prepovedal potovanj v Italijio in zaprl meje z zahodno sosedo.

Danes se je na Twitterju oglasil Janša in zapisal, da črka L v kratici LMŠ očitno pomeni laž. Janša trdi, da februarja 2020 ni smuča v Italiji.

Šarec mu ni ostal dolžan. Na Twitter je prilepil fotografijo, ki jo je konec februarja na tem družabnem omrežju objavil Janša in ob njej pripisal: Najboljši shod danes.

„Predsednik vlade me je obtožil, da lažem o njegovem smučanju. Jasno piše "danes", kar ustreza datumu objave. Če pa ni smučal in je napisal "danes", se je pa ravno tako zlagal. O, sveta preproščina. Toliko o njegovem zavedanju o prihajajoči epidemiji.“ je zapisal Šarec.

 
Komentarjev 22
  • fiston 16:32 08.maj 2020.

    Ejga umetnik od novinarja, da bi skočil Janši v lase si že precej let prepozen. :)

  • Mla Den 13:49 08.maj 2020.

    Takšna "novica" ni nobeno presenečenje. Predsednik Stranke in trenutni predsednik vlade je itak notorični lažnivec - lagal bo tudi, če se vidi z družino na sliki z datumom. Čas je, da se mu zahvalimo za njegove storitve in odide na ...prikaži več smetišče zgodovine. In se nikdar več ne vrne.

  • Mla Den 13:46 08.maj 2020.

    Nobena novica, saj vemo da Jansha ves čas laže.