Janša na Twitterju z reklamo za DeSUS in njeno predsednico

Foto: Saša Despot Janez Janša
Predsednik vlade Janez Janša je na Twitterju jasno in glasno podprl delo stranke DeSUS in njene predsednice Aleksandre Pivec.
Oglej si celoten članek

Janša je po nezaupnici, ki so jo predsednici stranke Aleksandri Pivec izrekli njeni poslanci, še včeraj na Twitterju pomenljivo zapisal, da mora stranka sama preko članstva in izvoljenih organov odločati o svojem vodstvu in programu. 

"Če je res samostojna, na podlagi dejstev in ne zaradi pozivov ali režij pristranskih medijev pod vplivom dugih strank in ozadij. V Sloveniji to loči demokratično suvereno stranko od satelita," je zapisal premier.

Danes pa je ubral diametralno nasprotno pot in na Twitterju javno pohvalil delo Pivčeve v vladi, kar je za Janšo sila nenavadno. 

"Stranka DeSUS je v petih mesecih aktualne vlade naredila več za slovenske upokojence kot prej ni v 10 letih skupaj," je zapisal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 18:19 13. Avgust 2020.

    Glanzgopf samo sebi dopušča vmešavnje v druge stranke , ostalim pa ne. Bolno.

  • 17:36 12. Avgust 2020.

    Koliko upokojencev so pobili v času epidemije, ker jih niso premestili v bolnišnice? Naj pokažejo sezname odpisanih!

  • 14:33 12. Avgust 2020.

    mora podpret svoje pajdaše, to je čista logika, čeprav malo pretirava, kaj je bilo narejenega za upokojence? ... to je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.