Slovenija
2904 ogledov

Janša na Twitterju z reklamo za DeSUS in njeno predsednico

Janez Janša Saša Despot
Predsednik vlade Janez Janša je na Twitterju jasno in glasno podprl delo stranke DeSUS in njene predsednice Aleksandre Pivec.

Janša je po nezaupnici, ki so jo predsednici stranke Aleksandri Pivec izrekli njeni poslanci, še včeraj na Twitterju pomenljivo zapisal, da mora stranka sama preko članstva in izvoljenih organov odločati o svojem vodstvu in programu. 

"Če je res samostojna, na podlagi dejstev in ne zaradi pozivov ali režij pristranskih medijev pod vplivom dugih strank in ozadij. V Sloveniji to loči demokratično suvereno stranko od satelita," je zapisal premier.

Danes pa je ubral diametralno nasprotno pot in na Twitterju javno pohvalil delo Pivčeve v vladi, kar je za Janšo sila nenavadno. 

"Stranka DeSUS je v petih mesecih aktualne vlade naredila več za slovenske upokojence kot prej ni v 10 letih skupaj," je zapisal.

Komentarjev 11
  • johan12 18:19 13.avgust 2020.

    Glanzgopf samo sebi dopušča vmešavnje v druge stranke , ostalim pa ne. Bolno.

  • Janez 17:36 12.avgust 2020.

    Koliko upokojencev so pobili v času epidemije, ker jih niso premestili v bolnišnice? Naj pokažejo sezname odpisanih!

  • Avatar praufo
    praufo 14:33 12.avgust 2020.

    mora podpret svoje pajdaše, to je čista logika, čeprav malo pretirava, kaj je bilo narejenega za upokojence? ... to je pa čisto nakladanje ... po domovih starostnikov so jih zapiral, zadnjič sem slišal, kakšno hrano so jim nosili in izjava ...prikaži več starostnice je bila, da so podhranjeni ... zakaj? ker se špara in ker imamo tak sistem ... da ne govorimo o propadanju kmetijstva ... gospa je samo grešni kozel in samo namakajo jo v politično brozgo, še žal ji bo, da je šla v politiko