Janša nad Erjavca; tokrat s posrečenim cinizmom

Foto: Anže Petkovšek Karl Erjavec
Gorenjski policisti so včeraj objavili nenavaden poziv. Na avtocesti blizu Nakla so v četrtek okoli 19. ure našli pomivalni stroj.
Oglej si celoten članek

"Lastnik naj se z dokazili o lastništvu oglasi na postaji prometne policije Kranj," so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Objavo so delili tudi na Facebooku, kjer je naletela na precejšen odziv.

xxx

Na tviterju se je oglasil tudi prvak opozicije Janez Janša. Ob novici se je vprašal le "Karel Erjavec?"

Janša je s tem najverjetneje namignil na dolgoleten spor, ki ga je imel z nekdanjo smučarko Špelo Pretnar zaradi pralnega stroja. Pretnarjeva in Erjavec si namreč delita skupni hodnik, kjer je imela obrambni minister pralni stroj in ga kljub prošnjam nekdanje smučarke ni želel umakniti. Ta je pravico poiskala na sodišču, ki je razsodilo, da ga mora Erjavec umakniti.

Smučarka toži ministra Pretnarjeva toži ministra Erjavca

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 08:04 17. Februar 2019.

    Se najbolj bizarno pri tem je, da ivan ne loci pomivalnega stroja od pralnega.

  • 00:45 17. Februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 20:05 16. Februar 2019.

    Drageca smo pa takoj spoznali.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.