Janša po 15 minutah odkorakal s soočenja

Foto: Anže Petkovšek Miro Petek in Janez Janša
Janez Janša je dobil nekaj vprašanj, ki so ga očitno razjezila, zato je odkorakal iz studia.
Oglej si celoten članek

Janez Janša je najprej dobil vprašanje o financiranju SDS iz krogov madžarskega premierja Viktorja Orbana, sledila pa je še prošnja, naj komentira izjavi dveh strankarskih kolegov, ki kandidirata za poslance, izjavi Lucije Ušaj in Žana Mahniča.

Voditelja Nika Benedik in Tomaž Celestina sta nato odprla debato o sestavljanju prihodnje vlade, kar bi lahko bilo po vseh predvolilnih raziskavah javnega mnenja v domeni Janše, a šef SDS ni želel odgovoriti.

Dejal je, da bo svoj čas raje prepustil drugim. "Uspešno sestavljanje vlade," je dejal in odkorakal iz studia prvega programa javnega radia.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 31

  • 08:10 3. Junij 2018.

    V tem soočenju sta voditelja skušala deliti kožo še živega medveda. Take pogovore je Janša odklanjal že prej prav z …

  • 07:52 3. Junij 2018.

    Sramotno,da se ta tema ohranja na prvem mestu 24/7 in se jo dtamatizira do obisti. Sramota.

  • 13:00 2. Junij 2018.

    Neprimerna gesta nadvse objestnega politika, ki kandidira za predsednika vlade. Ali bodo Slovenci tudi to požrliin ustrahovanje ob vsem tem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.