Slovenija
16845 ogledov

Janša po 15 minutah odkorakal s soočenja

Miro Petek in Janez Janša Anže Petkovšek
Janez Janša je dobil nekaj vprašanj, ki so ga očitno razjezila, zato je odkorakal iz studia.

Janez Janša je najprej dobil vprašanje o financiranju SDS iz krogov madžarskega premierja Viktorja Orbana, sledila pa je še prošnja, naj komentira izjavi dveh strankarskih kolegov, ki kandidirata za poslance, izjavi Lucije Ušaj in Žana Mahniča.

Voditelja Nika Benedik in Tomaž Celestina sta nato odprla debato o sestavljanju prihodnje vlade, kar bi lahko bilo po vseh predvolilnih raziskavah javnega mnenja v domeni Janše, a šef SDS ni želel odgovoriti.

Dejal je, da bo svoj čas raje prepustil drugim. "Uspešno sestavljanje vlade," je dejal in odkorakal iz studia prvega programa javnega radia.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 31
  • fedor_anton 08:10 03.junij 2018.

    V tem soočenju sta voditelja skušala deliti kožo še živega medveda. Take pogovore je Janša odklanjal že prej prav z besedami, ki sem jih zapisal. Zakaj pa Serpentinška, Bratušek in Meseca nihče ne povpraša od kod jim denar za kar ...prikaži več bogato kampanjo, televizijske oglase in Jumbo plakate

  • forex 07:52 03.junij 2018.

    Sramotno,da se ta tema ohranja na prvem mestu 24/7 in se jo dtamatizira do obisti. Sramota.

  • meta59 13:00 02.junij 2018.

    Neprimerna gesta nadvse objestnega politika, ki kandidira za predsednika vlade. Ali bodo Slovenci tudi to požrliin ustrahovanje ob vsem tem pa kandidat ne pove, od kod mu denar za obsežne volilne kampanje, od kod denar za potovanja, luksuzno življenje, zakaj ...prikaži več posojila v drugi državi (katere prebivalce žali s trenirkarji...zakaj novinarji ne vztrajajo z vprašanji, ki državljanom vzbujajo dvome, ali gre za kredibilnega kandidata ali le za navadnega lažnivca, ki se vztrajno izogiba RESNIICI.