Janša se je odzval na nadlegovanje na Triglavu: Razkužili smo skale

Predsednik vlade se je na Twitterju odzval na neprijetne dogodke na Kredarici, ko je njega in notranjega ministra Hojsa obkrožilo več protestnikov in ga začelo nadlegovati.
Oglej si celoten članek

"Osvojili vrh Triglava v čudovitem vremenu, razkužili skale in Aljažev stolp po včerajšnji kontaminaciji ter opravili gorniški triglavski krst z našimi prijatelji iz Madžarske," je na Twitterju zapisal premier.

Kot kaže, je imel Janša prehitre prste in je namesto madžarske k objavi prilepil italijansko zastavo.

V petek zvečer, 70. teden petkovih protestov, je namreč prišlo do soočenja aktivistov in predsednika vlade Janeza Janše. A ne v središču Ljubljane, pač pa na Kredarici, kjer so se srečali ob ločenih pohodih na Triglav. Pri tem so se protestniki besedno spravili nad premierja. Več o tem na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 44

  • 18:17 22. Avgust 2021.

    Lepit plastične nalepke z političnimi floskulami na vrhu Triglava v srcu Triglavskega narodnega parka je katastrofa in to podpirajo na …

  • 11:02 22. Avgust 2021.

    A res, da je razkuževal skale? Saj mu je iz gat priteklo pred kočo. Kaj imajo skale zraven?

  • 10:21 22. Avgust 2021.

    Če bi bil jaz prisoten bi psihopat in njegov ritoliznik lizala skale.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.