Slovenija
34133 ogledov

Protestniki so se na Kredarici grdo spravili nad Janšo in Hojsa

Janez Janša Kredarica
Včeraj zvečer so se petkovi protestniki na Kredarici prav nedostojno spravili nad premierja Janeza Janšo in notranjega ministra Aleša Hojsa, ki sta počivala pred kočo.

Janšo in Hojsa so grdo zmerjali in nadlegovali. Kaj sta protestnikom odgovarjala, je s posnetka zelo težko razbrati, jim je pa Janša čestital za pohod na Triglav.

Ali sta bila predsednik vlade in notranji minister v družbi varnostnikov ni jasno, zoper protestnike, ki so dogajanje predvajali v živo na Facebooku, namreč ni nihče posredoval. 

Janša se je polemiki s protestniki izognil oziroma jim je odgovoril z molkom, s Hojsom pa so izmenjali nekaj besed. Nato sta Janša in Hojs odšla. Kot je slišati iz posnetka, ki so ga objavili na družbenih omrežjih, so na Kredarici srečali tudi ministra za obrambo Mateja Tonina.

V kabinetu predsednika vlade so za STA navedli, da je šel premier na Triglav z nekaterimi sodelavci v prostem času. Dogajanja na Kredarici za zdaj ne komentirajo. Direktor urada za komuniciranje Uroš Urbanija pa je na Twitterju dejanje protestnikov označil za primitiven napad.

Medtem je ena od aktivistk Tea Jarc na posnetku navedla, da jo je eden od nasprotnikov protestniškega gibanja udaril.

Petkovi protestniki so bili, kot vse kaže na poti v dolino, saj so včeraj popoldne pri Aljaževem stolpu razprostrli kolesarsko zastavo in transparent z zahtevo po predčasnih volitvah. Na vrh so prinesli protestniško kolo.

 

Komentarjev 107
  • Franjo Erman 23:18 21.avgust 2021.

    kaj res ni bilo nobenega, da bi ta dva bebota mal naučil olike

  • jakec1575 22:26 21.avgust 2021.

    Jansa, kar se smeti in seri po tviterju. In nsrod te bo dokoncno rakuzil. Te mentalni cinicni kmetje ne razumejo, da se za blatenje naroda odgovarja in da so posledice. Opozorilo so doziveli na kredarici.

  • 6d27bf1a5689dbb4e902b7e95a57f065ae13bfc9 22:03 21.avgust 2021.

    Protestniki ki to počnete ste lahko edino brezdelneži in lenuhi. Mi pošteni ljudje niti približno nimamo časa take afne guncat kakršne guncate vi ker moramo delat in to fino da preživimo družine vi pa ste pijavke naše države in živite ...prikaži več od naših plačanih davkov - sociale. Se ne strinjamo z vsem kar počne Janša ampak tako ali tako so vsi isti katerakoli vlada je na oblasti. Bumbarji ste