Janša se je pohvalil na Twitterju

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Predsednik SDS Janez Janša se je na Twitterju pohvalil, da se njegova zadnja knjiga dobro prodaja.
Oglej si celoten članek

Predsednik SDS Janez Janša se je na Twitterju pohvalil, da se njegova zadnja knjiga, roman Noriško kraljestvo, Beli panter dobro prodaja. Na seznamu najbolj prodajanih knjig v knjigarni Konzorcij je na tretjem mestu. 

Najbolj prodajan je sicer roman Draga Jančarja To noč sem jo videl, bolj prodajana od Janševega romana pa je tudi knjiga Sapiens: kratka zgodovina človeštva, ki jo je napisal izraelski profesor Yuval Noah Harari. Za Janševim romanom je na četrtem mestu zbirka ljubezenskih pisem Silve Ponikvar in Karla Destovnika Kajuha.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 32

  • 21:49 3. Marec 2015.

    Vcasih smo si jih brisali s skretpapirjem - danes pa za nas skrbi Kosovec Ivan.

  • mph
    15:46 22. Februar 2015.

    Na to taktiko je bil opozorjeno že v preteklosti. Pa vendar računam, da vseeno je lahko prodanih par tisoč komadov, …

  • 14:34 22. Februar 2015.

    Možno je da jo kupuje knjige kar sam in tako opere denar od Patrije, kar me ne bi presenetilo. njegova …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.