Slovenija
32 ogledov

Janša se je pohvalil na Twitterju

Janez Janša Saša Despot
Predsednik SDS Janez Janša se je na Twitterju pohvalil, da se njegova zadnja knjiga dobro prodaja.

Predsednik SDS Janez Janša se je na Twitterju pohvalil, da se njegova zadnja knjiga, roman Noriško kraljestvo, Beli panter dobro prodaja. Na seznamu najbolj prodajanih knjig v knjigarni Konzorcij je na tretjem mestu. 

Najbolj prodajan je sicer roman Draga Jančarja To noč sem jo videl, bolj prodajana od Janševega romana pa je tudi knjiga Sapiens: kratka zgodovina človeštva, ki jo je napisal izraelski profesor Yuval Noah Harari. Za Janševim romanom je na četrtem mestu zbirka ljubezenskih pisem Silve Ponikvar in Karla Destovnika Kajuha.  

Komentarjev 32
  • jaskapaska 21:49 03.marec 2015.

    Vcasih smo si jih brisali s skretpapirjem - danes pa za nas skrbi Kosovec Ivan.

  • mph 15:46 22.februar 2015.

    Na to taktiko je bil opozorjeno že v preteklosti. Pa vendar računam, da vseeno je lahko prodanih par tisoč komadov, kolikor je najbolj zagretih pripadnikov sekte, ki jim je to naravnost dolžnost, da kupijo.

  • Žvižgač 14:34 22.februar 2015.

    Možno je da jo kupuje knjige kar sam in tako opere denar od Patrije, kar me ne bi presenetilo. njegova domišljija itak presega vse institucionalne okvirje za odkrivanje in preprečevanje kriminalnih dejanj. Prej bodo obsodili mene za kak komentar, kot ...prikaži več njega, pa tudi, če ne vem kaj naredi.